BAUER VAPOR HYPERLITE

Vapor-tuoteperheen huippukevyt ammattilaistason luistin maksimoi nopeuden ja ketteryyden uusilla innovoiduilla ominaisuuksilla.
Myyntihinta 676,00 €
Myyntihinta alennuksen kanssa
Alennus
VALITSE
KOKO
Kuvaus Bauer

Bauer Vapor Hyperlite luistimet ovat huippuluistimet isolla H:lla! Bauerin Vapor Hyperlite on tunnettu etenkin keveydestään, joten nopeus ei jää kiinni ainakaan luistinten painosta. Sanotaan, että tämä luistin edellistäkin mallia kevyempi. Luistimet joustavat ja reagoivat optimaalisesti luistelijan liikkeisiin ja näin ollen helpompi saavuttaa maksimaalinen ketteryys ja esimerkiksi nopeat käännökset.

HYPERFLEX-nauhakujan joustavampi yläosa kietoutuu optimaalisesti jalan ympärille ja mahdollistaa vakaamman tuen sivuttaisliikkeisiin sekä nopeuteen luistellessa

HYPERFLEX-pohja on etuosaltaan jäykkä ja takaosaltaan joustava, maksimoiden energiansiirron kiihdyttäessä sekä säilyttäen paremman jääkontaktin suunnanmuutoksissa kiertojäykkyyden ansiosta.

AEROLITE-materiaalista rakennettu sisäosa sekä etuläppä tekevät luistimesta uskomattoman kevyen ja mukavan, säilyttäen samalla optimaalisen suojaavuuden, tuen sekä joustavuuden.

HYPERLITE-luistimessa on lisäksi mahdollista muokata suorituskykyä terävalinnan ansiosta.

PULSE TI-terämetalli mahdollistaa huikean suorituskyvyn lisäksi terän pysymisen terävänä pidempään.

Etkö löytänyt haluamaasi kokoa/mallia?

Ota meihin yhteyttä ja tarkista tuotteen saatavuus
Janne : Puh 0400 561 976
Sähköposti : janne@jannenkone.fi

Etsi sivustolta